kersensnoepkes-sjaalWat doet ge als ge al sinds maandagavond zo goed als 24 u per dag met een ziek klein froemelke op uwe schoot zit? Juist, als kleine man dan toch eens efkes zijn oogskes dicht doet, kunt ge met een haakpen wel wat doen. (niet met breinaalden ofzo, dat vind ik te gevaarlijk….)

Zo werd de kersen-snoepkes-sjaal gemaakt : gehaakt met naald 10, 2 draden mohair samen (rose-rood met dieppaars-aubergine) en nog een draadje Lanagrossa sokkenwol erbij met tinten van rose-paars-wit-groen-blauw en bruin.
De sjaal heb ik ongeveer een meter lang gemaakt en 20 cm breed en sluit met een opening in het ene uiteinde.
Morgen met Vicske naar de dokter, want den arme duts is te ziek om goed te zijn, en het duurt te lang. Arme kleine man!!!

kersensnoepkes-sjaalWat doet ge als ge al sinds maandagavond zo goed als 24 u per dag met een ziek klein froemelke op uwe schoot zit? Juist, als kleine man dan toch eens efkes zijn oogskes dicht doet, kunt ge met een haakpen wel wat doen. (niet met breinaalden ofzo, dat vind ik te gevaarlijk….)

Zo werd de kersen-snoepkes-sjaal gemaakt : gehaakt met naald 10, 2 draden mohair samen (rose-rood met dieppaars-aubergine) en nog een draadje Lanagrossa sokkenwol erbij met tinten van rose-paars-wit-groen-blauw en bruin.
De sjaal heb ik ongeveer een meter lang gemaakt en 20 cm breed en sluit met een opening in het ene uiteinde.
Morgen met Vicske naar de dokter, want den arme duts is te ziek om goed te zijn, en het duurt te lang. Arme kleine man!!!
Dit bericht is gepost in sjaal. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *