Het molletje en de auto
Ik heb de Mollekes-stof al efkes liggen, maar ben nog altijd aan het denken wat ik ermee wil maken : een hemdje, of …

Ondertussen blijft Vic die lap maar door het huis slepen, telkens hij hem ziet. Zo dol is hij op ‘het molletje’.
Dus kwam ik vanochtend hier terecht : de blog van Mamasha.
En toen heb ik dit snelle projectje gemaakt. Vic is blij, ik ook. (en hopelijk is de stof nu efkes veilig tot ik ermee aan de slag ga…) Ik heb deze auto-applicatie al eens eerder gebruikt, op de auto-tasjes die ik maakte… Hij komt uit een oud boek dat ik nog van mijn oma heb.
(Trouwens, hoe doen jullie dat, naaien met kinderen om je heen??????? Terwijl ik de applicatie maakte, zat Vic eerst stil op een stoel mee te kijken, om vervolgens een aantal garenklosjes door het huis te gaan ‘verdraden’, om dan op de tafel te gaan staan dansen, om dan in een stil moment de halve pot speculoospasta met zijn vingers leeg te eten, hierdoor een suiker-rush te krijgen en de dvd van Simon and Garfunkel loeihard door de boxen te laten knallen en te staan dansen …. Hellup!!!)

10 reacties op “Het molletje en de auto

  • Anonymous zegt:

   Dat zou ik ook wel willen weten.
   Heb hier thuis 3 mollekes en 1 grote mol rondlopen…
   Mol is hun achternaam :o)
   Denk dat ze ook zot zouden zijn van dat stofje!

 1. vicarno's mama zegt:

  Ha, de knopendoos… Dat is hier niet zo’n goed idee, hij heeft dat vorige week gedaan, een giga knopendoos knoop per knoop in de lucht gegooid… (we hebben daarna samen een dik uur knopen geraapt en ik vind ze nog overal…)
  Ik heb denk ik gewoon niet zo’n rustige kinderen… haha…

 2. Schaartje zegt:

  Ik moet dat ook niet proberen, naaien als Dora wakker is. Ik doe dat dus tijdens haar dutje, of wanneer ze ‘s avonds in bed ligt.
  Eén keer werd ze wakker voor ik klaar was, en toen kwam ze naast mij zitten: “ik ook naaien”. toen heeft ze zichzelf zoet gehouden met een lapje stof en een lege tube “gengigel”, en ze was héél fier op haar creatie πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ο»Ώ

Looking for the English website? Click here.