‘in de diepe zee’ col

Ik had deze prachtige wol aan een paar maanden liggen, hij is handgeverd door Zinzia. (waar ik trouwens gisteren ook weer minstens even schone nieuwe wol kocht) Tinten van paars, blauw, en turkoois.

Het heeft een tijdje geduurd voor ik wist wat ik ermee ging maken.
Het werd deze col. Hij is in het rond gehaakt (ik ben met 250 !!!! steken begonnen), in ‘rozetmotief’. Een heel fijn, delicaat, heeeeeel schoon motiefke. Het patroontje doet me denken aan allemaal kleine zonnekes boven en naast elkaar. (trouwens wel opletten met dit motief, uw aandacht erbij houden, want iedere fout valt genadeloos op)
Ik ben geloof ik 5 keer opnieuw begonnen : eerst met stokjes, dan met gaatjespatroon, ook nog met schelpjes, … Maar het klikte niet, het kwam niet mooi uit met de speciale wol. Tot ik dus met dit patroon begon!
De col is 120 cm breed, en 20 hoog, dus hij kan lekker dubbel rond de nek.
Love it, love it, love it!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.