nostalgie-halsketting
Deze halsketting doet me een beetje aan oude tijden denken, nostalgie roept ze bij me op, en oude films… Films waarin dames elegant voortschrijden in lange jurken…Heerlijk!!!

Ik haakte een opzet van stokjes (dus niet eerst lossen haken als opzet en daarop stokjes, maar echt een opzet met stokjes), daarop een rij vasten met ingehaakte kraaltjes.
De kraaltjes zijn verschillende tinten van groen-geel-turkquoise-doorschijnend.
Ik bundelde ze weer in groepjes van 3, en haakte ze dicht op elkaar.
Ik hoop nog massa’s ideetjes, ik vind die halskettingen heerlijk om te maken.

4 reacties op “nostalgie-halsketting

  1. Homemade by Nancy zegt:

    Mooi! En dank je voor je reactie. Het is wel even een gepriegel, maar ik vind het mooier met zo’n randje eromheen 😉 (het zeil, bedoel ik) En het naait ook fijner dan rechtstreeks op het zeil. Leernaald erin en grote steken. Het zakje valt ook wel mee, er zit een voering in, misschien maak ik nog wel een tutorial, het is heel eenvoudig! Groetjes, Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.