Ieniemienie meisjes-buikbaby-truitje…
Er is iets heel erg mooi naar ons onderweg : kijk maar eens bij Daan!!!!

Voor Vicje, die is volgende week jarig.
Dus ik heb wat voor de buikbaby van Daan gemaakt, dat wordt een meisje, en laat ik nu alleen jongenskinderen hebben rondlopen.
Dolle pret was dat, IK MOCHT WAT VOOR EEN KLEIN MEISJE MAKEN!!!!!
Heerlijk dus. Het werd een vestje, gehaakt, een reto-modelleke, met een schelppatroon dat zo’n mooi golvend effect heeft, niet enkel de steek op zich, maar het vestje heeft een beetje een reliëf.
Ook de kleur van de wol heeft iets ouderwets, oudrose wol met spikkeltjes of effectjes van blauw, geel, groen en grijs erin. De boordjes maakte ik in een groen-grijs, voor het contrast. En om het geheel wat stoerheid te geven.
2 Oude knoopjes erop, nog uit de naaidoos van de oma van mijn man, ik had dus echt de tijd van mijn leven met dit vestje, dat is wel duidelijk geloof ik.
Ik geloof dat ik wat vaker meisjesspul moet gaan maken, zo genieten was dat!!

15 reacties op “Ieniemienie meisjes-buikbaby-truitje…

 1. Dutch Apple zegt:

  Wat een schatje! Wat lief, dat zal Daan zeker leuk vinden 🙂
  Gisteren is de doos naar Roos op de post gedaan dus ze zal hem vandaag wel hebben gehad!
  Ik ga trouwens nog een tweede ronde doen, er waren wat verzoekjes van de dames 🙂
  Zo leuk om te doen 🙂

  Groetjes!

 2. vicarno's mama zegt:

  Tante Izzy, ik heb hem zo gemaakt, eigen patroon dus, maar schrijf wel altijd alles op, dus ik wil hem voor je uitschrijven, als je even geduld hebt, tot volgende week ofzo als de vakantie gedaan is, dan vind je het patroontje in je mailbox!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.