Week van de gehaakte tas : 5 : meisjestas!!!Vandaag is het tijd voor een vrolijke meisjestas!

Gehaakt in turquoise, met een randje in knal-fuchsia.
Ik zette er een heeeeeel grote oude knoop op, en versierde met een extra bloemetje.
Voor vrolijke en blije meisjes!!!!
O ja, ik heb een blog-lay-out-vraagje : kan iemand me uitleggen hoe ik bovenaan mijn blog een gadget maak met zo tabbladen? Ik bedoel, dat ik daar links zet op 1 lijn bovenaan die doorlinken. (ik wil oa graag mijn patronen zo laten doorlinken, van de balk bovenaan naar een pagina waar al mijn patronen opstaan). Maar ik ben niet computer-handig vrees ik… dus als iemand mij kan helpen, reuze bedankt!

6 reacties op “Week van de gehaakte tas : 5 : meisjestas!!!

  1. Annemiek zegt:

    Leuke tas weer.

    Als je op “Nieuw bericht” klikt zie je ook een knop “Pagina’s bewerken”. Daarop klikken en je kunt verschillende pagina’s/tabbladen maken. Ik hoop dat ik het zo duidelijk uitleg. Zo niet, mail me gerust…

    Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ο»Ώ

Looking for the English website? Click here.