Pistache met fuchsia omslagdoek
Mooi vind ik hem, ik maakte dit model al eerder, in petrol met lila, maar deze vind ik even mooi!

Op bestelling!
En met veel plezier gemaakt, want ik vind die omslagdoeken heerlijk om te doen!
Ik probeer in de loop van vandaag het patroon voor het damesvestje neer te schrijven, maar het is even druk hier : pinksterweekend, verjaardag manlief, werken in de tuin, sinds veertien dagen koken we nog lekkerder en gezonder dan ooit (en veel vaker vleesloos), veel bestellingen (dank jullie wel allemaal!), allerlei zaken dus die ook de nodige aandacht verdienen!
Prettige zonnige dag voor iedereen!

10 reacties op “Pistache met fuchsia omslagdoek

  1. La fille Hella zegt:

    Jaaa! deze is inderdaad heel mooi.
    En ik wou nog zeggen dat je je niet moest haasten voor dat truitje voor mij, want het zal denk ik toch pas voor na september zijn met dit mooie weer. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.