Rood gehaakt zomervestje


Aansluitend model, aantrekkoordje aan de taille, V-hals, knal-turquoise knoopjes, een simpel model, driekwartsmouwen, en een subtiel terugkerend gaatjespatroontje onderaan het vestje en aan de mouwen.

Gewoon omdat simpele dingen schoon zijn, en de kleur en het materiaal de rest doen.
Helaas is rood zo moeilijk mooi te fotograferen…

15 reacties op “Rood gehaakt zomervestje

 1. Monique zegt:

  Wat knap dat dit je eigen ontwerp is. Ik wou dat ik dat kon. Ik moet alles uit boekjes halen en dan snap ik het nog vaak niet haha.

  Het zou super zijn als je het patroon kan uitschrijven mocht je tijd hebben natuurlijk naast al die projecten waarmee je bezig bent 😉

  Groetjes, Monique

 2. vicarno's mama zegt:

  Even antwoorden op al de vragen :
  – vestje is 100 % katoen
  – het is een testmodel, want ik mag er 2 in opdracht maken, dus ja, deze is denk ik voor mezelf (testmodellen maak ik vaak voor mezelf, omdat ik dan tijdens het maken kan passen)
  – patroon : eigen werk 🙂 ik wil hem wel uitschrijven, ik heb nu een maatje medium gemaakt, maar hij is heel makkelijk aanpasbaar.
  – en over het snel haken : ik ben altijd met minstens 3 (vaak meer, ((redface)) ) projecten bezig, dus dan lijkt het soms ineens of ik heel snel ga, omdat ik soms enkel nog de afwerking moet doen 🙂 (en ik ben natuurlijk ook handwerkverslaafd, dus haak bijna elke avond naast manlief in de zetel terwijl hij tv kijkt…)
  – en bedankt voor de complimentjes, ik word er een beetje veel verlegen van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.