Echte meneertjes-pet!!!

Ik keek onlangs samen met de kids een leuke film (wat moet een mens anders ganser dagen met dat regenweer…) : over een klein jongetje met een konijn, een knuffelkonijn, dat ‘echt’ wordt…

Een ouderwetse film, met ouderwetse kleren, en mutsen, en sjaals, en hoeden.
En een meneertjespet dus, voor het jongetje.
Leuk, dacht ik.
Tijd dus voor een meneertjespet, in bijhorende meneertjeskleur : donkergrijs mêlée… Maar om de saaiheid daarvan te doorbreken en omdat jongetjes ook wel houden van een speels en kleurrijk accent, een knalrode streep er doorheen.
Meneertjespet af, gepast, kleine meneer wil niet op de foto…
Het goede nieuws : grotere meneer en grootste meneer hier willen er ook eentje…
Simpel dus om een beslissing te nemen : het wordt een echt patroon, binnenkort, in 3 maten : kindjesmaat (hoofdje tot 53-54 cm, tienerhoofd en herenhoofd….).
En zo weet ik weeral wat te doen… (haha, dat is een grapje, dat weet ik ook zo wel…)

14 reacties op “Echte meneertjes-pet!!!

  1. vicarno's mama zegt:

    Ja, ik hoor van steeds meer mensen dat ze ook voor meisjes en madammen kunnen 🙂 (had ik zelf nog niet over nagedacht, ik heb alleen maar jongens, en mijn eigen mutsvoorraad puilt uit…)
    Da’s anders missch. wel een idee, in een meisjeskleurtje…

  2. Monique zegt:

    Weer al zo een leuke pet. Maar om nou te zeggen meneertjes pet… Ik vind het een allemans pet. Ook leuk voor vrouwen toch? Ik zou die gerust ook opzetten hoor.

    Groetjes, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.