Hé stoere kerel – jongenspet

Hi, kijk eens naar Vic, schattig en stoer tegelijk!

(is het jullie ook al opgevallen hoe GROOT ons jongetje wordt…hij is al groter dan 1 meter ondertussen en kwam op 2 maanden tijd meer dan een kilo bij… een stevig brokje kleuter-kerel…)
Ik haakte een petje, gisteren in het park, terwijl de jongens speelden : Arno speelde met een hoop tieners woest en wild voetbal, Vic beleefde avonturen in de zandbak, op de trampolines en op de hobbelbeesten… En ik zat op een bankje, keek naar mijn jongens, en genoot… Met een haakwerkje. (en o ja, we dronken lekkere worldshake en aten Indonesische mini-loempia’s want het was feest in het park…)
Grappig ook, want heel wat kindjes (en vooral jongens) kwamen kijken wat ik deed, en vonden het fijn. Toen hoorde ik dat er gelukkig nog kindjes waren die ook op hun school nog handwerkles kregen 🙂
Het petje is een ontwerp van Luz Mendoza.
Ik vind hem leuk geworden, en ga hem absoluut opnieuw maken, maar dan in wol (nu haakte ik het petje met katoen). Lijkt me een leuk en origineel wintermutsje…

7 reacties op “Hé stoere kerel – jongenspet

  1. Monique zegt:

    Wat een super leuk petje en leuke kleurtjes.
    Vic komt de aankomende winter wel door denk ik.

    Wat heerlijk om op zo een manier een dag in het park door te komen.

    Groetjes, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.