Vintage bubble muts

Vermits het toch bijna winter is (jawel, ik had vandaag zelfs een wollen truitje aan in huis…), showen we maar gelijk een nieuw mutske : een vintage bubble muts!

Gehaakt in Rico Merino dk, met dubbele draad en haaknaald 7.
O ja, als er iemand een testje wil doen en deze muts wil testhaken, gil gerust!
En nu ga ik verder zwoegen en gefrustreerd zijn (ben dat al sinds gisteren eigenlijk) omdat er een patroon klaar zit in mijn hoofd maar er niet in goede vorm uit wil komen. (dat wil dus zeggen dat wat ik wil niet kan, of dat ik nog niet genoeg kan, of … whatever … grote frustraties dus…)

7 reacties op “Vintage bubble muts

 1. TIO zegt:

  Mooi seg! Ik had dit blogje weer gemist… Heb mij al kandidaat gesteld voor je mannenpet (eventueel voor meisjes te proberen) dus deze laat ik aan anderen over als je mij daar kan gebruiken 🙂

 2. Monique zegt:

  Leuke muts Annelies. Ik wil hem wel haken in de nabije toekomst. Hoeveel garen heb je er voor nodig? Dan kijk ik of ik nog een restje geschikt garen over heb.

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe patroon. Ik hoop weer op een trui of vest 😉

  Groetjes, Monique

 3. janusje zegt:

  De omslagdoek die ik bezig ben, is morgen af… dus, een testhaakprojectje zie ik wel zitten! Ik wou dat ik je de juiste raad kon geven. Even aan iets anders denken, zoals Katrientje suggereert, zou ik zeggen. Maar dat is nu net wat ik zelf helemaal niet kan, aan iets anders denken wanneer er iets niet lukt. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.