Pixie-time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De vakantie zit er weer bijna op, de kindjes mogen weer bijna naar school.


En dat betekent ook weer denken aan herfstkleertjes.
En mutsjes, mooie lieve zachte mutsjes.
It’s pixie-time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik ontwierp dit mutsje een tijdje geleden, in 4 verschillende maten van baby tot tiener. Ik maakte er nog een paar extra. Ze worden gemaakt met Rico merino dk, voor de 2 kleinste maatjes heb je amper 1 bolletje nodig, voor de 2 grotere maten max. anderhalve bol. Superzacht wolletje, baby-merino is het, en je hebt keuze uit 43 (jawel!!!!) supermooie kleurtjes.

Vrolijk kwastje erop en klaar!
Een eigen ontwerpje, heel simpel, ook geschikt voor beginners. Patroontje is ook te koop!
En ik maak ze natuurlijk ook graag op aanvraag.
Gisteren hadden Janusje en ik trouwens een heerlijke drukke dag op ‘De Beparkte Oplage‘.
Helaas kwamen we er op het einde van de dag achter dat er gestolen was aan ons kraam, Janusje miste een mooie gehaakte kip (gek toch dat dieven er altijd het allermooiste uit weten te vissen…) en gisteravond thuis kwam ik er ook achter dat er bij mij 2 bloemenpennen verdwenen waren… Niet leuk dus. En jammer, want ons kraam heeft nooit onbewaakt gestaan, dus zelfs stelen onder je neus, dat durven ze!!!

Pixie-time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De vakantie zit er weer bijna op, de kindjes mogen weer bijna naar school.


En dat betekent ook weer denken aan herfstkleertjes.
En mutsjes, mooie lieve zachte mutsjes.
It’s pixie-time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik ontwierp dit mutsje een tijdje geleden, in 4 verschillende maten van baby tot tiener. Ik maakte er nog een paar extra. Ze worden gemaakt met Rico merino dk, voor de 2 kleinste maatjes heb je amper 1 bolletje nodig, voor de 2 grotere maten max. anderhalve bol. Superzacht wolletje, baby-merino is het, en je hebt keuze uit 43 (jawel!!!!) supermooie kleurtjes.

Vrolijk kwastje erop en klaar!
Een eigen ontwerpje, heel simpel, ook geschikt voor beginners. Patroontje is ook te koop!
En ik maak ze natuurlijk ook graag op aanvraag.
Gisteren hadden Janusje en ik trouwens een heerlijke drukke dag op ‘De Beparkte Oplage‘.
Helaas kwamen we er op het einde van de dag achter dat er gestolen was aan ons kraam, Janusje miste een mooie gehaakte kip (gek toch dat dieven er altijd het allermooiste uit weten te vissen…) en gisteravond thuis kwam ik er ook achter dat er bij mij 2 bloemenpennen verdwenen waren… Niet leuk dus. En jammer, want ons kraam heeft nooit onbewaakt gestaan, dus zelfs stelen onder je neus, dat durven ze!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *