Retro kindermutsIk vind retro heerlijk!!!!!!!!

De stijl, de kleuren, de pasvorm, kortom, retro is mijn ding.
Dus ik haakte een kindermuts. Ik inspireerde me op een fotootje uit een oud boek (zo’n boek waar dan wel patronen instaan, maar van dat soort die nooit kloppen, zodat je die dus beter niet leest, maar gewoon je ding er zelf mee doet!)
Met oorflappen voor de warmte. En in zuivere wol, voor nog meer warmte!!!
En kleur, veel kleur! Voor een zonnig winters effect.
Het patroon wordt ook uitgewerkt, spoedig, in 3 maatjes : klein (tot 50 cm), kind (51-55 cm) en tiener (55 cm +).
Hopelijk straks echte fotootjes met pasmodel Vic!

9 reacties op “Retro kindermuts

  1. little red home zegt:

    Ik vind ze altijd geweldig met die flapjes (LOL), heb ze al jaren voor de kinderen. Tot nu toe nog steeds gekocht, maar misschien waag ik me er zelf nog wel eens aan. Deze is ook leuk geworden. Fijne dag en groetjes, Anne-Marie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.