Moss stitch hat and beret : New Pattern


De winter is in het land, stilaan, en dat merk ik ….

Ik haak en haak en haak en haak…. bestellingen en bestellingen…(en de wachtlijst is nu ook echt al een tijdje een feit, heerlijk dat mensen nog graag met liefde handgemaakte accessoires willen, helaas jammer voor hen die even geduld moeten hebben anderzijds)
En vaak hebben klanten dan leuke wensen, en kan ik weer eens wat nieuws ontwerpen : zoals deze muts!!! In moss-stitch (tenminste, ik noem die steek zo, maar ik weet niet of het de officiële term is…) Met een bloem erop.
Afgewerkt met een mooi klein boordje en een rijtje kreefsteek.
En toen kwam de vraag van iemand anders voor een baret. In diezelfde steek. Dus ontwierp en probeerde ik verder.
Resultaat : blije klantjes en een nieuw patroon!!!! Het patroon is te koop op Etsy en via mail voor €2.50. In dit patroon zowel de hele beschrijving voor én de muts én de baret én de bloem.
Gehaakt met naaldje 5 (ik 5.5, want ik haak vast…), ik haakte met Rico Merino Soft Aran : de muts in lichtgrijs en de baret in donkergrijs.
En nu lekker even uitwaaien buiten en een hoop pakjes naar de post brengen, het zonnetje schijnt!!!!!!!!!!!!!

Moss stitch hat and beret : New Pattern


De winter is in het land, stilaan, en dat merk ik ….

Ik haak en haak en haak en haak…. bestellingen en bestellingen…(en de wachtlijst is nu ook echt al een tijdje een feit, heerlijk dat mensen nog graag met liefde handgemaakte accessoires willen, helaas jammer voor hen die even geduld moeten hebben anderzijds)
En vaak hebben klanten dan leuke wensen, en kan ik weer eens wat nieuws ontwerpen : zoals deze muts!!! In moss-stitch (tenminste, ik noem die steek zo, maar ik weet niet of het de officiële term is…) Met een bloem erop.
Afgewerkt met een mooi klein boordje en een rijtje kreefsteek.
En toen kwam de vraag van iemand anders voor een baret. In diezelfde steek. Dus ontwierp en probeerde ik verder.
Resultaat : blije klantjes en een nieuw patroon!!!! Het patroon is te koop op Etsy en via mail voor €2.50. In dit patroon zowel de hele beschrijving voor én de muts én de baret én de bloem.
Gehaakt met naaldje 5 (ik 5.5, want ik haak vast…), ik haakte met Rico Merino Soft Aran : de muts in lichtgrijs en de baret in donkergrijs.
En nu lekker even uitwaaien buiten en een hoop pakjes naar de post brengen, het zonnetje schijnt!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *