Lime shrug

Een nieuw vestje, een vrolijke shrug!!!

Ik haakte hem in Rico Merino dk, in kleur lime, omdat we in deze koude periode wel wat warmte en vrolijkheid en kleur kunnen gebruiken.

Een nieuw ontwerpje, ik word vrolijk en blij van shrugs. Ze zijn makkelijk en comfortabel, een goed en onmisbaar basisstuk vind ik. In de zomer over een topje, nu bij een jurkje, of een truitje…

Ik gebruikte een opengewerkte stretchy patroontsteek, zodat het vestje heerlijk meerekt. De boord maakte ik vrij aansluitend, om geen ‘te bulky’ effect te verkrijgen. Aan de voorkant kan je de boord mooi omvouwen, voor een kraagjeseffect.

Het patroon is ook uitgewerkt en te koop via Etsy of via mail.

9 reacties op “Lime shrug

  1. Tante Tuut zegt:

    Dit patroon vind ik echt prachtig en de kleur is helemaal mij! Ja, ik denk dat ik in januari toch maar eens een paar patroontjes bij je bestel. Eerst ga ik nog wat wol spinnen om eraan te kunnen beginnen.
    Happy Monday!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.