Give-away : wolletjes, …

De drukte dit weekend stak er een stokje voor,maar nu is het eindelijk zover :

de GIVE-AWAY voor de opening van de nieuwe shop!!!

Ik geef weg 2 pakketjes garen weg, samen met een haaknaaldje en een haakpatroon.

Kijk maar waaruit je kan kiezen :

1. een pakket van 12 bollen Creative Cotton in kleuren naar keuze!!! (eerstdaags komen er ook een aantal nieuwe kleuren in het assortiment) + een haaknaald naar keuze + een haakpatroon naar keuze!!! Dit is een 100 % katoenen garen, 85 meter per bolletje van 50 gram, haaknaald 4-5 mm. (meer info over het garen vind je in de shop)

OF

2. een pakket van 8 bollen Essentials Cotton in kleuren naar keuze!!! Dit garen is nieuw in de collectie, in ongelofelijk veel kleuren beschikbaar en supermooi. Haaknaald 3-4 mm en een lange looplengte per bolletje!!! + een haaknaald naar keuze + een haakpatroon naar keuze!!! (meer info over het garen in de webwinkel)

De give-away loopt tot 13 februari 20 u.
Gewoon reageren hieronder en even aangeven of je graag pakketje 1 of 2 wil winnen. (wie geen keuze aangeeft, plaats ik zelf bij 1 van beide pakketjes bij het namen trekken)
Volgen mag, linkjes ook, graag zelfs, maar geen verplichting.

Veel succes iedereen!!!!

309 reacties op “Give-away : wolletjes, …

 1. Elisa Voskamp zegt:

  Superleuke give away, kijken of ik kan winnen, dat zou super zijn! Mocht ik winnen dan zou ik graag pakket 1 ontvangen en een dekentje haken voor mijn kleine zusje. Bij deze ook heel veel succes met je nieuwe webshop!! Hij ziet er super uit.

  Groetjes, Elisa

 2. Bregit zegt:

  Wow, wat een leuke give-away! het maakt mij niet zoveel uit welk pakketje, maar als ik moet kiezen dan pakketje no. 2 omdat ik veel met deze dikte haak!
  Van Harte Gefeliciteerd met je webshop!!!!!
  Groetjes van Bregit

 3. Saskia zegt:

  Op het blog van haakmuts zag ik een link staan en ik kan tegen zulke mooie bolletjes echt geen nee zeggen *bloost* ik wil graag meedingen voor pakketje 1, net op de valreep geloof ik?!

  Liefs, Saskia

 4. Lia zegt:

  Prachtig die kleurtjes, ik ben pas weer opnieuw begonnen met halen van kleine beestjes voor aan een sleutelhanger, lijkt me heel leuk om daarvoor het pakket te gebruiken, lekkere felle kleurtjes hebben mijn voorkeur.

 5. Alice zegt:

  Dat is nog eens een geweldige give-away. Kwam via via hier terecht en heb uitgebreid rondgekeken op je blog en in de winkel, heel erg eluk allemaal.
  Ik ga voor pakketjes 2.

  Groeten, Alice

 6. Lia zegt:

  Gefeliciteerd met de nieuwe shop! Ben sinds een weekje aan het haken geslagen en was nu op zoek naar haakblogs. Zo vond ik deze fantastische give away.
  Ik doe graag mee voor nummer 2.

  Groetjes,
  Lia

 7. MaMarleen zegt:

  Ik doe graag mee. Door jou ben ik beginnen haken. Heb al 2 truitjes van jouw patronen gemaakt en heb net een dekentje af. Nu ben ik bezig aan de poncho. Pakketje 1 zou hier dus zeker gesmaakt worden! Veel succes met je webshop!

 8. Janny zegt:

  Al heel wat dames zijn me voorgegaan, maar ik wil ook heel graag meedingen! Wat een super give-away zeg. Ik zou graag meedingen naar pakketje 1…
  Heel veel succes met je nieuwe webshop

 9. Mystery zegt:

  Ik zie m’n reactie niet meer. En ‘meer laden’ lukt ook niet. Misschien sta ik nu dubbel, maar ik wil echt heeeeeel graag meedoen voor pakket 1, want ik heb hele erge haakkriebels. (heb alleen een haaknaald en geen bolletjes)

 10. Desiree zegt:

  ohh wat een leuke en vooral handige giveaway!!!
  en wat doen er al veel mensen mee zeg. ik kies dan toch voor pakketje 1 ๐Ÿ™‚

  ps. echt een heel leuke blog heb je! eens in de zoveel tijd kom ik hier altijd even rondsnuffelen voor inspiratie of een patroontje!:)

  succes met de give-away!

 11. Liek zegt:

  Wat geweldig, zo’n grote give away! En wat geweldig veel reacties ook… Toch maar een kansje wagen. En dan gok ik op pakket 2.
  Succes met alles en nu snel jullie site/blog even doorkijken.
  Groeten,
  Angélique

 12. Anonymous zegt:

  hey, de eerste keer dat ik meedoe aan een give away…..spannend ! en ik vind beide pakketjes super dus kies jij maar voor mij

  groetjes satine

 13. Mystery zegt:

  Super give-away! Ik heb lang niet meer gehaakt, maar kreeg plots terug kriebels om eraan te beginnen. Bolletjes zouden dus zeker van pas komen. Ik zou graag meedoen om pakket 1 te winnen.

 14. Anonymous zegt:

  Fantastische give-away! pakketje 2 lijkt me ideaal om te beginnen aan de granny-square sprei voor mijn eerste kleinkindje dat onderweg is ๐Ÿ™‚

  Kristel

 15. Anonymous zegt:

  Heb mezelf leren haken via internet een tijdje geleden! Dankzij zo een mooie blog en webwinkel als de jouwe krijg ik steeds nieuwe ideetjes! Bedankt en proficiat met de mooie webwinkel! Pakket nr 1 zie ik helemaal zitten! Tessy

 16. Sanne zegt:

  Wat super! Ik doe graag mee voor pakket 2 (omdat het rijmt en vanwege de mooie kleuren!)
  Ik heb nog nooit met Essentials Cotton gewerkt, dus ik ben erg benieuwd.
  Veel geluk met je webshop!
  Sanne

 17. Tamara zegt:

  Wauw, dat is nog eens een give-away! Ik zou ook graag mee doen. Ik heb helaas nog niets op mijn blog staan, maar daar komt hopelijk snel verandering in (ik heb hem ook vandaag pas aangemaakt) ik hoop niet dat dat een probleem is. ๐Ÿ™‚

  Ik heb geen voorkeur voor een pakketje. Ik vind nummer een heel erg leuk, maarja.. nummer twee is ook super!

 18. Anouk de wit zegt:

  Hallo, Ik kwam toevallig op jou site terecht. En ik ben er blij om!! Wat een leuke site! en fijn dat je een webshop erbij hebt. Ik ben een beginnende haker en ben meteen verslaafd. Wat extra bollen zou dus goed van pas komen. mijn voorkeur gaat uit naar pakket 1.

  zibjan@hotmail.com

 19. Annemiek zegt:

  Hoi,
  wat een mooie kleuren!!! Hier zou ik een heleboel mooie dingetjes van kunnen haken. Ik ga voor pakket 1.
  Ik ben erg benieuwd en wacht maar af.

 20. flo zegt:

  Ooh wauw wat een mega leuke en grote give away! Al is de kans zeer klein dat ik iets win, wil ik toch wel een gokje wagen!
  Ik zal ook een linkje plaatsen!

  Veel succes met je give away!

  Liefs flo

 21. kris zegt:

  wat een super leuke blog en webwinkel. Alvast succes met je shop. En ik wens je veel klanten toe.

  ik zou graag mee willen doen voor pakket 2

  groetjes kris

 22. Michou zegt:

  Ohlala, cela donne envie de voir toutes ces pelotes ! Et maintenant, faire un choix si j’ai la grande chance de gagner ! Disons le paquet 1, déjà un tout grand merci et bonne route pour la boutique.
  Michou

 23. Haakmuts zegt:

  Jeetje wat een mooie Give-away, ik doe natuurlijk graag mee en wel voor pakket 1 met de mooie Creative Cotton, ik weet hoe fijn deze katoen is dus zou ik die heel graag winnen. Ik ga je linken op mijn blog.

 24. Tes zegt:

  Wat een knappe website! Proficiat!Een paar maanden geleden beginnen haken en helemaal door de microbe gebeten! Graag waag ik een kansje voor de give-away! In mijn dromen maak ik nu al een fijne poncho voor m’n dochtertjes van pakket nr 1…

 25. ilse zegt:

  hallo, dit is de allereerste keer dat ik reageer op een give away, ben nog niet zolang begonnen met haken en dus helemaal niet op de hoogte van deze blogs en deze give aways. het lijkt me in alle geval heel spannend en ik zou heel graag willen meedoen voor pakketje 2. And last but not least ….. je hebt een superleuke blog !!!!

  grts ilse

 26. Ima zegt:

  Zo veel reacties al! Ik hoop voor je dat velen ook in je mooie winkeltje zullen kopen. Ik zal het zeker onthouden voor de volgende keer dat ik haakkatoen nodig heb.
  En ondertussen doe ik graag mee voor pakket 2.

 27. Elke zegt:

  Ik ben nog maar een beginner. Heb slechts enkele weken geleden mijn eerste haaklapje gemaakt ๐Ÿ™‚ Maar ik ben helemaal fan en zou graag nog meer kunnen maken met veel verschillende kleurtjes. Daarom is jouw give-away echt op mijn lijf geschreven. Ik duim dat ik win. Welk pakketje maakt mij niet uit, ik zou met beide even gelukkig zijn ๐Ÿ™‚

 28. JOMMES zegt:

  Wat een geweldige giveaway! Ik doe heel graag mee. Ik vind beide pakketten super, maar zou denk ik kiezen voor pakket 1. Heel veel succes met je webshop!

  Groetjes, Loes

 29. Tru zegt:

  helemaal leuk!!!! Ik ding graag mee naar pakketje 2. Mn favo kleuren zijn: grijs; roze, paars, blauw, paars en wit (beetje de “koude” kleuren.
  leuk voor mn mutsje!!

 30. Josien (Mikado D&V) zegt:

  Ooooh… Ooohh… OOOOOOH!

  Dit is mooi!

  Dit is nog eens wat anders dan t bolletje vies-mint-groen dat ik van mijn moeder kreeg om te leren haken.
  Oh, en ik ben ook nog nr 200. Zal t geluk brengen?

  Oh, pakketje 1 lijkt me mooi. maar twee ook. Ikkannietkiezen.

 31. Anonymous zegt:

  Wat super je nieuwe webshop. Ik doe graag mee voor pakketje 2! Heel veel succes met de shop. Ik zal nog wel vaak hier langs komen! (van D&V: DJ)

 32. Anonymous zegt:

  mamamiranda D&V)

  Ik zie pakketje 2 wel zitten! Nog even afwachten of de buikbaby zich als meisje of jongetje toont over twee weken en dan ga ik het haken weer oppakken.

 33. Effie zegt:

  Wauw, je webshop ziet er goed uit. Wat super dat je ook kunt verzenden vanuit Nederland, ivm verzendkosten. Dat zal ik zeker eens doen. Ik won al eens zo’n geweldig pakket dus eigenlijk mag ik niet meer meedoen …. maareh die essentials cotton wil ik dan ook wel eens proberen ๐Ÿ˜‰

 34. sneksniltje zegt:

  Fijn dat je je creatieve droom waar kunt maken. Ik duim voor je dat het een groot succes wordt.
  Ik doe heel graag mee aan je give-away, maar ik ken eerlijk gezegd niet het verschil tussen de garen. Momenteel haak ik vooral amigurumiknuffels en poppenkleertjes, dus dan weet jij vast wel welk garen het meest geschikt is ?
  Succes met je webwinkeltje!

 35. Anne & Lien zegt:

  Wat een mooie bollen!
  Ik doe graag mee, het pakketje maakt mij niet uit, plaats me maar bij wat je wil als ik zou winnen ๐Ÿ™‚
  HOe meer wol, hoe meer vreugde! En zeker bolletjes katoen, die wassen nog gemakkelijk ook ๐Ÿ˜‰

 36. Anonymous zegt:

  Je winkel is prachtig geworden, ik wens je er heel veel succes mee!
  Natuurlijk doe ik ook graag mee met de give away, heb altijd al eens Rico garens willen uitproberen. Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje 1.

  Masja

 37. De Merle zegt:

  Wat een geweldige giveaway! ik doe graag mee hoor! Het liefst voor pakket 1, een wat dikker garen haakt zo lekker, vind ik.
  Zo, nu nog even in je webshop kijken!
  Groetjes,
  Karin

  PS Je kan ook nog meedoen met mijn giveaway, als je wilt. ๐Ÿ™‚

 38. OCTOPOES zegt:

  Logisch met zo ‘n supermooie pakketjes, al die reacties.
  Ook ik doe dus graag mee en wel voor pakketje nr 1. Mijn handen beginnen al te jeuken bij het zien van al die mooie kleurtjes.
  Veel uitpak- en voelgenot!

 39. Sieselaajn zegt:

  Ik stel me graag kandidaat voor het eerste pakketje! Wat een geluk dat ik dat hier zie, zeg! En wat’n give-away!
  Heel veel succes met de shop, en ik zet alvast een linkje op m’n blog.
  Liefs!

 40. rakkie zegt:

  wauw wat een reacties! ben maar nummer 155, maar beter laat
  dan nooit. voor mij geen voorkeur, als ik een geschenk krijg dan
  moet het een “surprise” blijven.
  succes met je winkel
  rakkie

 41. Anonymous zegt:

  Nog van harte gefeliciteerd met je webshop. Echt super om dat op te zetten. Vind pakket 1 heel erg mooi dus daar wil ik wel een gokje voor wagen.
  Groetjes
  Liana

 42. Maureen zegt:

  Wat een SUPER-give-away!!!
  Zou al zo ontzettend blij zijn met pakket 2…pakket 1, daar durf ik niet aan te denken ๐Ÿ˜‰
  Dus ben hard aan het duimendraaien…
  Duim-duim-duim-duim-duim-duim-duim-duim….

 43. Aankleedpopje zegt:

  Nou nou nou, wat een fantastische give-away! Daar doe ik natuurlijk graag aan mee.
  Zo te zien is het kansje wel heel klein, maar wie niet waagt die niet wint. ๐Ÿ˜‰
  Ik zou gaan voor pakket 1, want dan kan ik mijn pas bij jou gekochte voorraadje weer een beetje aanvullen. Het gaat rap op.
  Gefeliciteerd met je mooie shop ook nog.
  O ja, en ik zet een link op mijn blog.
  Groetjes, Ria.

 44. Ellen zegt:

  Wat ziet je shop er mooi uit! Ik heb er al zitten rondneuzen. Ik als beginnend haakster kan niet kiezen, maar ik zou wel graag winnen. Bij het zien van die wol komen er altijd gelijk ideetjes in mijn hoofd.

 45. Teresa zegt:

  Ohhhhh, wat mooi allemaal. Ik ben sinds kort helemaal verslaafd geraakt aan haken en heb nog zo veel dingen in mijn hoofd om te maken (nu nog de tijd!!!). Mag ik meedoen voor pakket 2? Groetjes, Teresa

 46. Janina zegt:

  Net via, via je blog en fantastische winkel ontdekt (en gelijk opgeslagen bij mijn favorieten), wat een leuke ideetjes doe ik hier weer allemaal op, super! Pakketje 1 ziet er helemaal top uit, ik waag een kansje ๐Ÿ™‚ Succes met je webwinkel!

 47. Barbara zegt:

  Wat een leuke actie ๐Ÿ™‚ Ik doe graag mee voor pakketje 1. Lijkt me fijn om te winnen, dan ga ik er een dekentje van maken voor de lente baby to be born van mijn broertje en zijn vriendin <3

 48. Mathilde zegt:

  Wow, dat is wel een heel luxe give away zeg! ik vind beide pakketjes super, om naar te kijken al ๐Ÿ˜‰
  Ik volgde je al, dus dat hoeft niet meer. Veeeel succes met je nieuwe shop!!

 49. nina zegt:

  wauw dat is me nog eens een give away!!!!!
  Ik doe heel graag mee en heb geen voorkeur van een pakket
  ik ben wel heel benieuwd naar deze garens
  gefeliciteerd met je nieuwe web shop.

  groeten Nina

 50. Tessa zegt:

  Dag Annelies,

  Ik ben superblij voor je dat dit gelukt is. En eigenlijk ook gewoon voor ons, want wij genieten ook van al dat fijns natuurlijk.

  Ik doe graag mee voor pakket 1.

  Groeten,
  Tessa

 51. Kaatje zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je webshop! Tuurlijk doe ik graag mee met je give away! Omdat ik net ben begonnen met haken heb ik geen voorkeur.. Volgen doe ik je al en ik zet een link op mijn blogje.

  Groetjes Bianca

 52. elisse zegt:

  Haken staat al lang op mijn “wil ik graag leren”-lijstje, dus bij deze gooi ik mijn naam ook in de pot! Ik denk dat dit pakket een prima start zou zijn. En ik doe mee voor pakketje 1. Fingers crossed!

 53. ยดt Winkeltje zegt:

  hallo. möchte gern mitmachen und in dein los topf hüpfen. egal 1 oder 2. sind beide schön.
  hallo. ik wil graag meedoen en in de lootjestrommel springen. maakt niet uit 1 of 2 ze zijn allebei mooi.
  grüße aus Deutschland
  groetjes uit duitsland
  Miriam

 54. Isolde zegt:

  Gefeliciteerd met de nieuwe webshop.
  Ik doe graag mee aan de give away, kan echter niet kiezen voor 1 of 2, vind het creative cotton heel fijn om mee te werken, maar maak ook graag kennis met de essentials …

 55. Minimoek zegt:

  Allereerst van harte met je nieuwe shop en wat een geweldige Give-away om van te watertanden.Ik doe graag mee en het pakket maakt niet uit ik ken beide garens niet, haak altijd met Catania.En natuurlijk plaats ik een link op mijn blog,gr.Linda

 56. Anonymous zegt:

  Jouw blog is er echt wel eentje die me bijblijft en waar ik graag naar terugkeer… Dus felicitaties met je ondernemingsgeest en eentje erbij die wil meedoen , voor pakketje 2 !

  Groetjes, Carla M.

 57. Anneleen zegt:

  Oh, hier gaat mijn handwerkminnende hartje sneller van slaan! Ik ben al volop aan het fantaseren over de geweldige haakseltjes die ik zou kunnen maken met pakketje nr. 1!

 58. Cynthia zegt:

  Met zo’n leuke actie heb je ook direct zin om eens verder te gaan neuzen in je winkeltje! Bij zo iemand koop je met plezier!!! Veel succes nog!!!
  Mij maakt het niet uit welk pakketje; zijn beide toffe sets!

 59. zeefje zegt:

  oh – leuk. Ik doe graag mee voor pakket 2!.
  Fijn dat er ook een patroon bij zit. Ik heb juist de lemon shrug af – in het rood :-)… wel nog de draadjes wegwerken ๐Ÿ˜‰

 60. mama saartje zegt:

  wauw, wat een mooie give away! Ik ben sinds vorige week weer aan het haken geslagen, dus wil graag meedingen naar pakketje 1. Ik wens je veel succes, plezier en voldoening met de nieuwe webshop!

 61. Monique zegt:

  Geweldige give away Annelies! Natuurlijk doe ik weer graag mee. Wie niet waagt niet wint.
  Na veel wikken en wegen kies ik toch voor pakket 2.

  Groetjes en succes met je webshop,
  Monique

 62. cvdbs zegt:

  Wat een spetterende kleuren! Ben verliefd op het groen in de rechter kolom van pakket 2. Net het kleurtje wat ik voor mijn nieuw gedecoreerde slaapkamer nog kan gebruiken.

 63. Anonymous zegt:

  Daar kan ik alleen maar van dromen,al die mooie kleurtjes…….maar ik blijf dromen van dat eerste pakketje ,maar ik gun het een ander ook hoor……Linda

 64. Marijke zegt:

  Oh wow! leuk leuk.. die wil ik echt graag ‘ns winnen, zodat ik eindelijk ‘ns iets ga haken.. heb dat vroeger gedaan, maar dat zit zover dat ik er wat tegenop zie.. als ik win, verplicht ik mezelf om me daarover te zetten :-)) Ik ga graag voor pakketje 1

 65. Bouvrouwke zegt:

  Wat een leuke give away.
  Voor mij een leuk stok(je) achter de deur om gauw weer eens te gaan haken. Het blijft nou te lang liggen. Zo zonde. Ik ga dan voor pakketje 2.

 66. lindevrouw zegt:

  Allereerst Gefeliciteerd met je mooie webwinkel! Wat een fantastisch give away! Natuurlijk doe ik mee!Maak niet uit welk pakketje. Ken alleen drops katoen, zou wel eens willen weten of dit nog mooier katoen is!Een mooi gelegenheid misschien om er zo kennis mee te maken ?! En katoen in veel kleuren vind ik ook helemaal leuk! Succes met de verloting! groetjes Joke

 67. Sarah zegt:

  Ik doe ook mee! Wat een super vrijgevige Give-away! Ik kies voor pakket 2 (ik ken de creative cotton al, leuke kans om de essential ook te leren kennen!)

  groetjes
  Sarah

 68. Poppie zegt:

  Wauw! Oh ik doe heel graag mee, maakt niet uit welk pakketje, kan niet kiezen! Superleuke give away, en bij deze heel veel succes met je nieuwe webshop, een dikke proficiat met het waarmaken van je creatieve droom! groetjes Poppie

 69. LittleBe. zegt:

  Hier kan je gewoon niet om heen, ik doe heel graag een gok voor pakketje 2
  En als het me niet lukt vul ik bij jou mijn winkelkarretje met die mooie essentials merino (want die is wreed yummie)
  Linkje zo gepiept en volgen deed ik al een tijdje
  Liefs,
  Xxx

 70. Nadine zegt:

  ja! ik doe mee! want nu het ene dekentje klaar is moet ik aan een tweede beginnen, voor mijn andere dochter natuurlijk. dus laat maar komen ๐Ÿ™‚
  en u bent gelinkt, nog voor ik weet had van deze give-away!

 71. Cynthia zegt:

  Wat is de webshop mooi geworden! En ik zit hier altijd al zo te genieten van al het moois wat je maakt!
  Ik vind zo’n give-away natuurlijk helemaal te gek en dan maakt het me echt niet uit welk pakket het is… ๐Ÿ™‚

 72. Ledoux zegt:

  Hiephiep – ik kijk uit naar het moment dat je de bubbels kan opentrekken… ๐Ÿ™‚

  En in afwachting heel benieuwd naar zo’n pakketje. Link op FB komt eraan. Ik ga graag voor Deur Nummer Eén!
  Celia

 73. Swasie zegt:

  Nou ik doe heel graag mee voor pakketje 2 zeker omdat ik dit garen niet ken. Lijkt me super mooi garen. Nu ga ik effe snel kijken op je webshop.

  Liefs Francoise.

  ps zal een linkje plaatsen

 74. silvia2 zegt:

  Gefeliciteerd met je nieuwe webshop, heel mooi geworden. Hele leuke actie dit, ik zou graag pakket 1 ontvangen, mocht ik winnen ๐Ÿ™‚

 75. JoChapeau zegt:

  Ik keek eind vorige week al in je webshop naar alle verschillende wolletjes en kleurtjes. Maar voor ik een bestellingetje plaats, kan ik misschien hier eerst mijn kans wagen he ! Ik zet een linkje op mijn blog ๐Ÿ™‚

 76. Lila Lime zegt:

  O wauw, die mooie kleuren! En aangezien ik het haken helemaal heb ontdekt doe ik enorm graag mee met je give away. Ik denk dat ik ga voor paars, paars en paars ๐Ÿ˜‰
  Ik doe mee voor pakket 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

๏ปฟ

Looking for the English website? Click here.