Groen lace-vestje

Er is er nog eentje klaar, maatje 6 jaar.

Ik koos groen, en ik vind de kleur erg mooi geworden.

Maatje 2 jaar is nog op komst, 4 jaar zagen jullie al eerder.

De 2 kleinste maatjes krijgen een beetje een opstaand kraagje, maar voor 6 jaar ging ik al voor een omgeslagen boordje en kraagje. Dat vond ik mooier voor deze maat. (de damesvestjes krijgen dit ook)

Ik haakte met Rico 365 aran, een heerlijk zacht en soepel garen.

Patroontje wordt ook uitgewerkt, maar nog even geduld, tot we hier allemaal uit de lappenmand zijn. (en dat zal precies nog even duren…. het ganse gezin ligt plat, ziek, groggy….)

Jullie hebben nog tot vanavond om deel te nemen aan mijn give-away. Wow, wat een massaal aantal reacties!!! Vanavond om 20 u sluit ik hem af. Dan ga ik aan het tellen… En dat zal me dunkt ook even duren. (mental note to myself : volgende keer ga ik het anders aanpakken, zodat ik gewoon random.org erop kan zetten… ik zag dat ik al meer dan 300 namen moet gaan tellen en opsplitsen tussen de 2 keuze-mogelijkheden. Jullie zullen dus denk ik tot morgenochtend ofzo moeten wachten op de bekendmaking van de winnaars.)

3 reacties op “Groen lace-vestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.