Norwegian yarn-experiment!!!

Ik wou het gewoon zo graag hebben, dat pt2-garen….
Het stak mijn ogen uit, met al die mooie, zeg maar prachtige kleuren.

Dus ik bestelde gewoon, in alle knalkleuren die ik leuk vond.
Zij gaf een superservice : www.knitting.no .

I just wanted it so badly…, that pt2-yarn.
Al those lovely bright colours…

So I just ordered it, and choose all that bright colours that I liked.
She gave just a great super service : www.knitting.no

Ik bestelde, betaalde, en 2 dagen later had ik mijn garen. Van Noorwegen naar België in 2 dagen.

I ordered, paid, and my yarn arrived 2 days later : from Norway to Belgium in 2 days!!!!En ik vind het een fantastisch garen, heerlijk die kleuren…. (en sssttt…. ik bestelde al een tweede keer)

And I just love that yarn, these colours. (sssttt… I already ordered a second time 🙂 )

Alvast een kleine preview van wat ik met het garen maakte… ‘het’ ligt al geblockt, en zal hopelijk morgen droog zijn. Dan kan ik jullie het totale ‘project’ tonen. Zelfs mijn man, die normaal niet dol is op kleur (hij is een fan van zwart en grijs), vindt het mooi wat ik gemaakt heb.

So already a little preview of my pt2-experiment…. It is blocked already, and hopefully it will be dry tomorrow so I can show you the total finished item. Even my husband dear, who is not a big fan of colours (he prefers black and grey) is a big fan of what I made with this yarn…


6 reacties op “Norwegian yarn-experiment!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.