Cardigan – vestje !!!

Mijn queeste naar het goede vestekes-patroon gaat nog steeds verder….

Dus ik haakte nog een test exemplaar voor mezelf.
Deze keer in kleur 🙂 Met een draadje Scheepjeswol Invicta Extra en een draadje Scheepjeswol Invicta Colour.
Ik ben fan van sokkenwol : de kwaliteit is goed, sokkenwol is erg sterk en slijtvast, en kan makkelijk gewassen worden en is heerlijk zacht en warm.

Ik besloot om niet met een grote naald te gaan haken, ik hou wel van ‘compact haakwerk’ : dat blijft lang mooi in vorm, is heerlijk warm en zacht…

I am still busy with my quest for the right cardigan pattern….

So I decided to make a test cardigan for myself.
This time in colour 🙂 With one strand Scheepjeswol Invicta Extra and one strand Scheepjeswol Invicta Colour : 2 great sock yarns.

I love sock yarns : the quality is great, they are very resistant, can be washed easily and are soft and warm.

I also decided not to use a large hook, I like ‘compact crochet’ because your work will keep a beautiful shape and drape for eternity, and it makes a sweater supersoft and warm…500 gram garen zit erin, daarom de korte mouwen, ik wou geen zware vest. (en ik wil ze nu vaak dragen, ik maak me er dan wel weer eentje met lange mouwen in september ofzo 🙂 )

I used 500 gram of yarn, so therefor I decided to use short sleeves, I did not want a ‘heavy vest’. (and I wanted to be able to wear it now, in spring and summer very often, I will make myself another one with long sleeves in september or so : ) )Ik wens jullie allemaal een vrolijk en kleurrijk weekend!

I wish you all a happy and colourfull weekend!Patroon : eigen ontwerp
Garen : Scheepjeswol Invicta Extra (5 bollen van 50 gram) en Invicta Colour (2,5 bollen van 100 gram)
Haaknaald : 4,5 mm

Pattern : my own design
Yarn : Scheepjeswol Invicta Extra (5 skeins of 50 gram) and Invicta Colour (2,5 skeins of 100 gram)
Crochet hook : 4,5 mm


Cardigan – vestje !!!

Mijn queeste naar het goede vestekes-patroon gaat nog steeds verder….

Dus ik haakte nog een test exemplaar voor mezelf.
Deze keer in kleur 🙂 Met een draadje Scheepjeswol Invicta Extra en een draadje Scheepjeswol Invicta Colour.
Ik ben fan van sokkenwol : de kwaliteit is goed, sokkenwol is erg sterk en slijtvast, en kan makkelijk gewassen worden en is heerlijk zacht en warm.

Ik besloot om niet met een grote naald te gaan haken, ik hou wel van ‘compact haakwerk’ : dat blijft lang mooi in vorm, is heerlijk warm en zacht…

I am still busy with my quest for the right cardigan pattern….

So I decided to make a test cardigan for myself.
This time in colour 🙂 With one strand Scheepjeswol Invicta Extra and one strand Scheepjeswol Invicta Colour : 2 great sock yarns.

I love sock yarns : the quality is great, they are very resistant, can be washed easily and are soft and warm.

I also decided not to use a large hook, I like ‘compact crochet’ because your work will keep a beautiful shape and drape for eternity, and it makes a sweater supersoft and warm…500 gram garen zit erin, daarom de korte mouwen, ik wou geen zware vest. (en ik wil ze nu vaak dragen, ik maak me er dan wel weer eentje met lange mouwen in september ofzo 🙂 )

I used 500 gram of yarn, so therefor I decided to use short sleeves, I did not want a ‘heavy vest’. (and I wanted to be able to wear it now, in spring and summer very often, I will make myself another one with long sleeves in september or so : ) )Ik wens jullie allemaal een vrolijk en kleurrijk weekend!

I wish you all a happy and colourfull weekend!Patroon : eigen ontwerp
Garen : Scheepjeswol Invicta Extra (5 bollen van 50 gram) en Invicta Colour (2,5 bollen van 100 gram)
Haaknaald : 4,5 mm

Pattern : my own design
Yarn : Scheepjeswol Invicta Extra (5 skeins of 50 gram) and Invicta Colour (2,5 skeins of 100 gram)
Crochet hook : 4,5 mm


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *