Cardigan and the lucky pattern – vest en mijn happy patroon

Een vest voor mezelf. Een probeersel, en ik ga dit vest ongelofelijk superveel dragen, daar ben ik wel zeker van.

Basic, heel erg basic, maar dat wil voor mij niet zeggen : banaal. Ik hou niet van jassen, dus ik draag eigenlijk altijd en overal vesten.

En er slingert dus altijd wel ergens een vest van me rond : in de auto, beneden in de woonkamer, boven, …

Dit wordt zo’n rondslingervest : want hij zit supermakkelijk, is lekker warm en past overal bij.

En nog leuker : ik hoefde er niet eens een nieuw patroon voor te schrijven. Ik gebruikte een eerder gemaakt patroon, dat ik stilaan ‘my lucky pattern’ ga noemen. 1 patroon voor ALLE MATEN : van mini-ukkie-baby tot madammenmaat.
Ha, een toevalstreffer dus.

A cardigan for myself. A try-out, and I think I will wear this vest all-the-time. I am pretty sure.

Basic, even very basic, but I like it. I almost never wear jackets, but I wear cardigans and vests all the time.So I always have several of my cardigans ‘wandering around’ 🙂 : in my car, in the living room, upstairs, …

This will definitely be one of those ‘wandering cardigans’ : it is supercomfy, stretchy, soft and warm.And even more fun : I did not have to write a new pattern for it. I used a recently made one, a pattern I will almost start to call ‘my lucky pattern’. 1 pattern for all sizes : from mini-baby-size up to ladies sizes 🙂
Lucky me!Patroon : eigen ontwerp (binnnenkort beschikbaar)
Garen : Scheepjeswol Ambiance
Haaknaald : 7-8 mmPattern : my own design (will soon be available)
Yarn : Scheepjeswol Ambiance
Crochet hoook : 7-8 mm3 reacties op “Cardigan and the lucky pattern – vest en mijn happy patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.