Como blue cardigan !!!

Een probeersel

voor mezelf

warm warm warm

en superzacht

helemaal in wol

cascade 220

kleur como blue

stretchy steekjes voor draagcomfort

en een grote col

simpel ontwerp

en toch wat vrouwelijk

A try-out

for myself

warm really warm

and o so soft

completely in wool

cascade 220

colour como blue

stretchy stitches for wearing comfort

and a large cowl

simple design

but femininePatroon : eigen testversie

Garen : cascade 220 como blue

Haaknaald : 5 mmPattern : my own try-out pattern

Yarn : Cascade 220 como blue

Crochet hook : 5 mm

6 reacties op “Como blue cardigan !!!

  1. Anonymous zegt:

    Bedamkt voor de patroontjes voor 2 babyvestje, ik ga ze haken voor de poppen die ik heb, maat baby born, maardan wat meer peuter uiterlijk en dan nog kleiner voor de Ariadne teener pop uit de jaren 70. Patronen bedenken kan ik niet, de maat veranderen wel, dus ben ik hier blij mee, vooral de topdown uitvoering.

  2. Ellen zegt:

    Leuk! Het ziet er uit als een comfy vest maar inderdaad nog wel vrouwelijk. Wat mij betreft een gouden combinatie. Als je er een patroon van maakt, koop ik hem. (En ik wil hem ook nog wel voor je testen als je dat wilt.)
    Groetjes, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.