Birthday Give-Away !!!!

Ik ben jarig vandaag, en dat gaan we vieren.

It is my birthday today, so let’s celebrate.

Ik geef een exemplaar van mijn haakboek ‘Heerlijk Haken’ weg.

Een boek met 20 heerlijke haakpatronen, voor ieder wat wils.

Meedoen? Laat een berichtje na hieronder, en ik trek een winnaar volgende vrijdagavond 14 maart om 20 u.

I am happy to give away a copy of my crochet book ‘Heerlijk Haken’.

A book with 20 lovely crochet patterns.

How to participate? Just leave a note here below. I will pick out a winner next Friday March 14th at 20h.Je kan mijn boek overal kopen, in België en in Nederland : in allerlei boekhandels (oa. Standaard Boekhandels, Carrefour, …), overal online, in tal van hobbyzaken, breiwinkels, in veel Phildar wolwinkels, en bij Uitgeverij Forte.

74 reacties op “Birthday Give-Away !!!!

 1. Anonymous zegt:

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik haak de Haakdeken en kom zo dus op hele andere blogs. Ik quilt graag, maar bijna geen tijd meer, Haken is zo leuk om te doen!!
  Wat een mooi blog heb je en zulke mooie haakwerken. Zou graag een kansje maken op je boek. Zie er een aantal mooie projecten in staan die ik gelijk zou gaan haken.
  Groetjes, IngridR

 2. Anonymous zegt:

  Hieperdepiep & geniet van je verjaar – dag!
  Nageniet, een jaar lang 🙂
  ( want ik las dit te laat… en los het dan maar zo op )
  En ja wie weet geniet ik ook, van je boek.
  Maar dat doe ik al lang van je blog .

  Groetjes, Carla uit W.

 3. Amarins zegt:

  Van harte gefeliciteerd, ietsje te laat maar niet minder gemeend. Je boek heb ik nog niet gezien in de winkel, maar ben er wel heeeeeeeeeeel nieuwsgierig naar. Dus ik waag graag een gokje.
  Fijne avond, groetjes, Amarins

 4. Madhurya de G. zegt:

  Oh jee, een dagje te laat maar toch nog GEFELICITEERD!! En wat een leuk idee om dan je eigen boek kado te doen. Ik had het laatst nog in mijn handen maar besloot toch dat ik er nu even geen geld voor heb. Oef, dat viel niet mee om het niet te kopen. 🙂 Dus ik (en mijn dochter van bijna 14) zou het heel leuk vinden om het te winnen.
  Groetjes Madhur

 5. Tinkebel Fairy zegt:

  Gelukkige verjaardag!
  Het zonnetje is ook van de partij, dus je dag kan al niet meer stuk.
  Geniet er maar met volle teugen van.
  Wat ik doe op een zonnige dag zoals vandaag?
  Lekker haken op het terras 🙂

 6. baukje zegt:

  He wat leuk, ik ben ook jarig vandaag!!! En ik wil heel graag je boek winnen. Ik woon in Frankrijk, als ik win en de portokosten zijn een probleem kan ik ook een postadres in Ned opgeven hoor. Ik ga heel hard duimen……

 7. Ann Merken zegt:

  Hiperdepip hoeraa!! Hopelijk heb je genoten van deze prachtige dag en mag een een prachtig jaar volgen

  Aangezien mijn man je boek vergeten te kopen is voor mijn verjaardag, wil ik graag meedoen met deze give-away 😉

  Groetjes
  Ann

 8. Ann Merken zegt:

  Hiperdepip hoeraa!! Hopelijk heb je genoten van deze prachtige dag en mag een een prachtig jaar volgen

  Aangezien mijn man je boek vergeten te kopen is voor mijn verjaardag, wil ik graag meedoen met deze give-away 😉

  Groetjes
  Ann

 9. Anita Diepeveen zegt:

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een gezellige dag hebt gehad. Ik ben dol op handwerken, maar mijn dochter heeft pas sinds kort belangstelling en vind het erg leuk. We zijn nu samen aan het haken en hebben al heel wat gezellige middagen meegemaakt samen. Dit super leuke boek kan ons zeker nog stimuleren om de allerleukste creaties te gaan maken… Ik ga duimen voor ons, want hier zou ik dolblij mee zijn!

 10. Imre zegt:

  Eigenlijk verdien jij toch een cadeautje, het is per slot van rekening jou verjaardag…… Maar ik wil heel graag mee doen met je give away.
  Heb al wat (gratis) patronen van je geprobeerd, en ben eigenlijk nieuwsgierig naar je mooie boek.
  Van harte gefeliciteerd , geniet er lekker van
  Gr. Imre

 11. Isa Sampers zegt:

  proficiat maal 2 dus. Zonnige dag gewenst en laat je maar eens goed verwennen.

  Tof dat jij als verjaardagscadeau ons wil verwennen. Sta nog in mijn kinderschoentjes wat het haken betreft dus je boek zou meteen een VOLtreffer zijn. Hopelijk met wat geluk…

 12. Ellen zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een gaaf idee dat je op je verjaardag je eigen boek weg kunt geven. Heerlijk lijkt me dat. Ik doe graag mee en mocht ik niet winnen komt hij op mijn verlanglijst voor mijn verjaardag over twee weken.

 13. Angélique zegt:

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
  Jouw boek zal zeker niet misstaan op mijn tafel, dus ik doe graag mee 🙂
  Fijne dag, geniet van de visite, gezelligheid en van dat heerlijke zonnetje!

 14. Marjo zegt:

  Proficiat ….zowel met jouw verjaardag als met jouw boek …
  Graag doe ik mee met de give away …jouw moonsjaal is al meerdere keren door mij gehaakt…

  Liefs
  Marjo

 15. Hurms zegt:

  O te gek, super gefeliciteerd met je verjaarderigheid!!! Hele leuke dag. En dan ook nog een Give-Away houden voor je volgers, hoe leuk is dat, SUPER!!! Ik doe dan ook heel graag mee, want jou boek ontbreekt nog aan mijn verzameling, en dat mag natuurlijk eigenlijk helemaal niet 😉
  Groetjes,
  Hurms

 16. Judith Clarijs zegt:

  Van harte met je verjaardag! Dat je maar een heerlijk (haak) jaar mag hebben!
  Ik zou graag meedoen en een kans maken je boek te winnen!

 17. Tinie zegt:

  Van harte gefeliciteerd uit het zonnige Nederland. Ik wens je een hele fijne liefdevolle dag toe met familie en vrienden. Graag waag ik ook een kansje voor het prachtige boek. Lieve groetjes Tinie

 18. Anonymous zegt:

  Hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Het boek staat op mijn verlanglijstje, maar ik ben pas in mei jarig.
  groetjes van Jikke

 19. Gezina zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat leuk dat je ons in je geluk wilt laten meedelen. Ik bewonder je patronen al langer en zou er graag eens wat van haken. Een gezelliger dag toegewenst!

 20. Geeske Vissering zegt:

  Van harte gefeliciteerd. Doordat mijn man geen werk heeft zitten we even krap bij had en kan dus niet allemaal leuke boeken kopen. Anders had ik hem gekocht. Ziet er leuk uit.dus misschien dat ik hem nu kan winnen 😉

  Ga jij maar genieten van je zonnige verjaardag. Je hebt weer prachtig weer bij

  Groetjes Geeske

  Creatievesien.blogspot.nl

 21. linda zegt:

  2 x proficiat voor jou en je boek …….hopelijk word het ook een beetje mijn geluksdag……….
  geniet van je dag…….en weet éénvoud heeft zoveel rijkdom……..

  grtjes Lindy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.