Meet & Greet : Scheepjes Lente-tot-Zomer CAL 2015

Hallo iedereen,

Op 10 juni starten we met de grote Scheepjes Lente-tot-Zomer CAL 2015 : Flight of Fancy. En beginnen we allemaal samen die mooie omslagdoek te haken.

De voorbereidingen zijn volop bezig, wij zijn er dus bijna klaar voor !

De facebook groepen stromen vol, het enthousiasme is groot, en dat is heerlijk.

Ook best wel spannend.

Wat ook erg spannend is : we bieden alle winkels graag de mogelijkheid om een ‘Meet & Greet’ met mij, Annelies, de ontwerpster van deze CAL, te boeken.

Dit betekent dat ik graag langskom in jullie winkel, om jullie te ontmoeten, en het CAL-enthousiasme ‘live’ te ervaren. Dat lijkt me erg gezellig.

Speciaal voor deze Meet & Greets hebben we een mooi concept uitgedacht : ‘de mini make & take workshop’. In deze workshop van ongeveer 2 – 2,5 uur haken we in groep een leuk klein ontwerp, dat ik speciaal hiervoor heb ontworpen. Het wordt een mooie speld in het vogelthema, om op je tas te hangen, of op je kleding te spelden, …. De workshop is gratis voor alle deelnemers, en ook het materiaal breng ik mee. Dat wordt helemaal gratis door Scheepjes verzorgd. (het is wel handig als jullie winkels een aantal extra haaknaalden voorzien om te gebruiken tijdens de workshop)

Ik kijk er alvast naar uit. Jullie ook ?

Willen jullie ‘me boeken voor een bezoek’ ? Mail dan even naar info@vicarno.com, en dan kijken we samen welke datum past, en regelen we alles. (de prijs voor een bezoek, het tijdstip, …)

Ik ben beschikbaar vanaf woensdag 10 juni.

Tot dan !

Spring-to-summer-CAL2015_FGW5099

 

3 reacties op “Meet & Greet : Scheepjes Lente-tot-Zomer CAL 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.