Merino Shawl-kit GIVE AWAY

(Eng text in italic)

Vandaag vieren we feest  ! Ik werk namelijk aan een nieuw patroon, een mooie merino-shawl. En dat patroon is bijna klaar ! Ik release het volgende week.

Verder is 30 november een speciale dag : de dag waarop mijn man en ik elkaar het ja-woord gaven, 8 jaar geleden. Onze trouwdag, dus dat vieren we graag elk jaar.

Dit jaar vier ik het ook met jullie!

Today we are celebrating, we are having a party ! I am working on a new pattern, a lovely merino-shawl. The design itself is already finished, and I am almost ready with the pattern writing and the testing. This lovely shawl design will be released next week.

And November 30th is a special day in our family : it is our wedding day 🙂 We like to celebrate this special day every year, and this time, I am also celebrating with you ! 

Ik vertelde Scheepjes dat ik een shawl-ontwerp gemaakt had met hun heerlijke MerinoSoft garen. En toen ze hoorden dat ik een dubbel feestje te vieren had, de release van een nieuw patroon en een huwelijksverjaardag : kreeg ik een volledig pakket garen om deze shawl te maken, om weg te geven !

Een prachtig geschenk. Ik besloot om er gelijk een volledige kit van te maken.

Dus, wat kan je winnen, wat geef ik weg ? Een merino-shawl kit , bestaande uit : 8 bollen Scheepjes MerinoSoft, 6 bolletjes in kleur Lautrec (salie) en 2 in Michelangelo (lichtgrijs), een Knitpro haaknaald 5 mm en het patroon.

Met deze volledige kit maak je zelf de shawl, zoals ik hem heb gemaakt.

I told Scheepjes about my new shawl design made with their great MerinoSoft yarn. And when they found out I did not have 1, but 2 reasons to celebrate : the release of this new pattern AND my wedding anniversary, they offered a full yarn kit to make this shawl ! 

An incredible present. So, what can you win ? The shawl kit contains : 8 balls of Scheepjes MerinoSoft, 6 balls shade Lautrec and 2 balls shade Michelangelo, a Knitpro crochet hook 5 mm and the pattern of course. 

With this complete kit you can make yourself a shawl like shown on the pictures.

De shawl is heerlijk zacht en warm, dankzij het merino garen. Merinowol is gekend voor zijn zachtheid, en zijn mooie vezel met natuurlijke stretch erin. Scheepjes MerinoSoft garen is verkrijgbaar in een heel groot kleurenpalet, zodat je eindeloos kan combineren.

Deze shawl is topdown gehaakt, dwz vanuit het midden naar de zijkanten toe, zodat je zelf kan bepalen hoe groot je hem wilt hebben. Je ziet je ontwerp rij naar rij groeien en vorm krijgen, een heerlijk proces. Door het leuke stekenpatroon krijg je een natuurlijk reliëf in je shawl, dit zorgt voor een extra verfijnd accent. Het patroon is volledig uitgeschreven, met haakschema’s, en zoals altijd getest door mijn trouwe testpanel.

Vanaf volgende maandag 7 december zal het patroon ook verkrijgbaar zijn !

The shawl I made is very soft, and warm, great for those colder autumn and winter days. Merinowool is known for this softness, and the high quality of the natural wool fibre, and it has some natural stretch in it as well. Scheepjes MerinoSoft is available in a large colour palette, so  this means you can make so much lovely colour combinations !

This shawl is a topdown design, this means you start at the center, and by making increases both at the sides and in the middle, your shawl will grow and get bigger row after row. This is a wonderful experience, and the advantage is you can choose your own size shawl. You can make it as large as you want ! The refined stitch pattern has a great natural relief in it as well, adding an extra accent to this design.

The pattern is fully written, and charts are added as well, and my testing panel has done a great job by testing the design.

The pattern will be available for individual sale next week, on Monday December 7th.

merino shawl scheepjes design crochetpattern annelies haken vicarno

Hoe kan je meedoen om deze prachtige kit te winnen ?

What you should do to win this generous kit ?

Het is heel makkelijk : 1/ je doet mee via onderstaande Rafflecopter link. (zorg ervoor dat ik je kan bereiken, dus voeg je mailadres toe als dat niet in je account staat) en

                                      2/ je volgt mijn facebook ontwerperspagina :  FACEBOOK  OF instagram-account : annelies_baes  (beiden mag uiteraard ook)

Deze give-away loopt tot zondag 6 december 20 u. Op maandag 7 december maak ik de winnaar bekend.

It is actually very simple :  1/ you can enter this give-away through the Rafflecopter link. (make sure I can find your email address, if it is not in your account, add it in your comments) AND 

                                          2/ you follow either my facebook designer page : FACEBOOK or Instagram account : annelies_baes   (or both 🙂 ) 

The give-away ends on Sunday, December 6th, at 20h (CET). I will announce the winner on Monday.

 

a Rafflecopter giveaway

Veel geluk allemaal !

Hoe je Rafflecopter gebruik, lees je hier : Rafflecopter

Good luck ! 

How to use Rafflecopter : Rafflecopter

(de kleine lettertjes : meedoen kan alleen via Rafflecopter. Give-away loopt  van maandag 30/11 tot en met zondag 6/12 te 20h. )

(the rules : you can only participate through Rafflecopter. This give-away starts on Monday, 30/11 and will finish on Sunday, 6/12 20 h CET. I ship worldwide ! ) 

Scheepjes-Merino-Soft-web

68 reacties op “Merino Shawl-kit GIVE AWAY

 1. Sam zegt:

  What a beautiful design! And the yarn looks gorgeous- so many wonderful colours to choose from! I would love to make this for my mum 🙂 xx

 2. Monique zegt:

  Wat ziet dat garen er comfortabel uit en dat patroon vind ik ook schitterend. Ik hoop dat mijn deelname is gelukt want hier kom ik natuurlijk graag voor in aanmerking.
  Nog gefeliciteerd met je 8 jarig huwelijk. In oktober waren wij al weer 25 jaar samen. Pff, wat vliegt de tijd.
  Groetjes, Monique

 3. Hanneke zegt:

  Nog hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwdag. Ik zou graag mee willen loten. Leuk om te winnen en zeker zo leuk om het mooie garen en patroon uit te proberen. Groetjes Hanneke

 4. Petra Rademakers zegt:

  Wat een mooie shawl en een super mooie kleur(helemaal mijn kleur). Ik zou hem graag willen winnen. Gefeliciteerd met jullie trouwdag. Gr.

 5. Marianne zegt:

  Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie nog heel veel goede jaren met elkaar toe. En wat een supermooiekleuren sjaal, die zou ik wel heel graag om willen doen. En eerst de lol van het maken natuurlijk 🙂

 6. Jansje zegt:

  Wat een prachtige shawl voor een prachtige gelegenheid. Gefeliciteerd met jullie 8 jarig huwelijk. Wij vieren het ook ieder jaar met ons gezin alleen dit jaar iets groter gevierd wij waren vrijdag 30 jaar getrouwd.

 7. Annemarie zegt:

  Wat een prachtige shawl ! na jaren lang door handproblemen niet kunnen haken ( 15 jaar) . Sinds kort lukt dit weer en het lijkt me superleuk om deze prachtige shawl te maken.
  Gefeliciteerd met jullie trouwdag!

 8. Pascalle zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe ontwerp maar bovenal met jullie trouwdag!! Dat jullie nog maar vele jaren samen gelukkig mogen zijn 🙂

 9. Corrie Duivenvoorden zegt:

  Wat een prachtige sjaal. Na jaren niet te hebben gehaakt weer heerlijk mijn hobby op kunnen pakken. En zou er dus heeeeel erg blij van worden als ik hem zou winnen. Gefeliciteerd en heel veel succes met verdere ontwerpen.

 10. Marjo zegt:

  Wat een leuke give away, heb ook een reactie op je FB pagina achtergelaten,maar als sjaal freak wil ik hier ook nog een kansje wagen …
  En nog een dubbele proficiat Annelies …

  Liefs
  Marjo

 11. Stephanie zegt:

  Wat een mooie sjaal! Ik heb al eerder een patroon van jullie gehaakt, haakte ook al zo heerlijk weg 🙂 Die andere heb ik aan mijn zus/vriendin gegeven, die is er super blij mee 🙂 De kleuren zijn ook prachtig!!! Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Ik hoop dat je vandaag een heerlijke dag had 🙂

 12. Anita Berendsen-Smallegoor zegt:

  Op facebook al een reactie achter gelaten, om de win kans te vergroten, doe ik op je blog ook nog een poging.

  groet,

  Anita

 13. Annemie B zegt:

  Lijkt me heerlijk om mee te mogen genieten van jullie feestdag. Koester de romantiek en tracht van elke dag een feestdag te maken. Gelukwensen aan jullie beidjes. ????????????

 14. Emily zegt:

  Hey Annelies,
  Gefeliciteerd :-). ik doe heel graag mee aan de give-away. Ik zou hem heel graag voor mijn moeder maken :-).
  Fijne avond.

  lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 15. Stella zegt:

  Ik zou het geweldig vinden om het pakket te winnen. Ik wil al een tijd een leuke sjaal maken maar vind geweoon dan de wol zooo duur, dan maar wachten totdat ik t geld wel heb.

 16. Marja van Buuren zegt:

  Mooie nieuwe kleuren. Dat is toevallig 30 november is ook onze trouwdag nu inmiddels 26 jaar getrouwd.
  Heel veel geluk jullie samen.

 17. Marijke zegt:

  Wat een super super mooie shawl en wat een super super mooie kleuren zijn er verkrijgbaar. Zou helemaal te gek zijn dit pakket onder de kerstboom te leggen.

 18. Marcia de Hue zegt:

  Alvast gefeliciteerd met jullie trouwdag. Ik zou het graag willen winnen omdat 8 december de sterfdag van mijn zoontje is. Het lijkt me dan heerlijk om op de momenten dat ik hem het ergst mis, mij kan omhullen met die mooie shawl,
  Groetjes en veel succes,
  Marcia

 19. Natascha zegt:

  Wat een prachtig ontwerp en de kleuren van het garen zijn ook echt mijn ding. Ik heb dan ook zonder te twijfelen meegedaan! En je op FB of IG volgen dat is geen probleem, dat deed ik al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Looking for the English website? Click here.