WIP : deken-avontuur vol kleurrijke verrassingen !

Vorige week zagen jullie het begin al van mijn haakavontuur vol kleur, ik koos namelijk een aantal vrolijke bollen uit voor mijn nieuwe ontwerp !

Het verrassende is dat ik niet enkel veel kleuren combineer, maar ook 2 totaal verschillende garentexturen.

De combinatie van Scheepjes Invicta Colour, heerlijk zachte en warme sokkenwol met een lang kleurenverloop, samen met Scheepjesย Catona bolletjes katoen, werkt erg vernieuwend.

Ik haak dus met 1 draadjes sokkenwol, en een draad katoen tegelijk. En zo verschijnen de prachtigste kleuraccenten.

Het wordt een babydekentje, dus dan is ook zachtheid, warmte, en ademend garen belangrijk. En lekker makkelijk in onderhoud ๐Ÿ™‚

Dit betekent dus dat mijn garencombinatie niet enkel verrassend is, maar ook nog eens slim en praktisch.

En zagen jullie ook mijn leuke stekenpatroon met reliรซf en mooie bewegingen ?

Benieuwd naar het vervolg ? Volgende weekย laat ik graag het eindresultaat zien (en er komt ook spoedig een gratis patroon voor dit dekentje op het blog).

Patroon : surprise babydekentje

Garen : combinatie van Scheepjes Invicta Colour en Scheepjes Catonaย  : de kleuren die ik gebruikte voor dit ontwerp : InvictaColour 968 en Catona 252; 114, 384, 212, 113 en 386.

Wil je ook Scheepjes garens kopen ? Voor Belgiรซ en Nederland : je vindt een overzicht van alle Scheepjes winkels op de website en voor internationale shoppers zijn de garens te koop bij ย ย Deramores, Woolwarehouse, Be Inspiredย ย enย Paradise Fibers.

(deze blogpost ย bevat affiliate links, deze maken het mogelijk voor mij om ook gratis patronen te kunnen maken als ontwerper)

babydeken vicarno annelies baes haakpatroon crochet patternย babydeken vicarno annelies baes haakpatroon crochet patternย DSC_0213

Een reactie op “WIP : deken-avontuur vol kleurrijke verrassingen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

๏ปฟ

Looking for the English website? Click here.