Nieuwste producten

Aanbieding!

Haakpatronen

Soho Cardigan-Jacket

4,95 3,95
Nieuw

Haakpatronen

Baby Slaapzak

3,95
Nieuw

Haakpatronen

Dune Glow Truitje

4,95
Nieuw

Haakpatronen

Wikkeltruitje

3,95

Haakpatronen

Muts met knoopje

3,95

Haakpatronen

Masika Shawl

4,95
3,95

Mijn laatste blogberichten

 

Over mij

bg_image

Annelies

Hallo, ik ben Annelies, en haken is mijn passie. Haken geeft me vleugels en laat me vrij vliegen, heel hoog in de lucht! Ik wil jullie inspireren met mijn haakontwerpen, zodat jullie allemaal mooie mutsen en sjaals, of kleding gaan maken, en dit volop dragen.

Mijn 2 zonen, Vic en Arno zijn mijn kracht en inspiratiebron, vandaar de naam Vicarno! Mijn man Bert staat achter me, voor me en naast me, en zorgt dus mee voor de fijne haakkriebels.

Mijn haakboek ‘Heerlijk Haken’ is te koop in de webshop en in tal van boekhandels en hobbywinkels. In dit boek staan 22 Nederlandstalige haakpatronen : mutsen, cols, shawls, kinderkleding, dekens, en accessoires. Ontwerpen in verschillende moeilijkheidsgraden, dus iedereen kan er zeker inspiratie uithalen.

Ik publiceer regelmatig in internationale tijdschriften zoals Inside Crochet, Simply Crochet, 101 crocheted one skein wonders, …

Momenteel specialiseer ik me in het ontwerpen van topdown en naadloze kleding, die mooi en trendy is, en met groot draagcomfort.

Contacteer mij