Armbanden

0,00

Artikelnummer: GP 200 Arm Categorieën: ,

Een gratis haakpatroon voor stijlvolle en mooie armbanden gemaakt met restjes garen van de Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy shawl : Scheepjes Linen Soft.

Garen : Scheepjes Linen Soft, restjes.

Haaknaald : 2,5 mm of 3 mm (je haakt de armbanden vast).

Haakniveau : alle niveaus, ook geschikt voor beginners.

Extra : Esther Dijkstra van It’s all in a Nutshell maakte een handig filmpje voor deze armbandjes. De link staat in het patroon.

Patroon Copyright : @Annelies Baes – @Vicarno

Dit patroon is voor persoonlijk gebruik bestemd. Het is niet toegelaten om dit patroon te kopiëren, te reproduceren of te verkopen. (zowel in digitale vorm als in geprinte vorm). Het is verboden om dit patroon online te publiceren. (zowel in zijn geheel als gedeeltelijk). Je mag afgewerkte items die gehaakt zijn met dit patroon verkopen, als je Annelies Baes – Vicarno vermeldt als ontwerper.
Wolwinkels en wolverkopers : het is niet toegestaan om dit patroon te verkopen of te verspeiden zonder mijn schriftelijke toestemming.

Bij bestelling van het gratis patroon ontvang je een bevestigingsmail met download-link. Zo kan je eenvoudig je patroon zelf downloaden door op de link te klikken. Het is dus belangrijk dat je bij het bestellen een correct email-adres ingeeft.

Wegens het grote succes van mijn gratis haakpatronen, beantwoord ik geen vragen over het patroon zelf (de patronen zijn uitvoerig getest), of over het downloaden. (de website werkt perfect). Dank voor het begrip.

Publication properties

,

Moeilijkheidsgraad

, , ,

Yarns - Garens

, , , , , ,

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Armbanden” te beoordelen