Flight of Fancy Catona tas

0,00

Artikelnummer: GP 100 tas Categorieën: ,

Een gratis haakpatroon om de juten tas van de Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy te omhaken.

Het patroon is volledig uitgeschreven, er zijn veel foto’s toegevoegd en er is ook een klein haakschema voor het stekenpatroon.

Garen : Scheepjes Catona, 7 bolletjes van 25 gram in de basiskleur en 24 andere kleuren. (daarvan gebruikte ik telkens 5-7 gram).

Haaknaald : 3 mm (of een andere maat haaknaald die een gelijke stekenproef weergeeft)

Haakniveau : alle niveaus, ook geschikt voor de beginner.

Patroon Copyright : @Annelies Baes – @Vicarno

Dit patroon is voor persoonlijk gebruik bestemd. Het is niet toegelaten om dit patroon te kopiëren, te reproduceren of te verkopen. (zowel in digitale vorm als in geprinte vorm). Het is verboden om dit patroon online te publiceren. (zowel in zijn geheel als gedeeltelijk). Je mag afgewerkte items die gehaakt zijn met dit patroon verkopen, als je Annelies Baes – Vicarno vermeldt als ontwerper.
Wolwinkels en wolverkopers : het is niet toegestaan om dit patroon te verkopen of te verspeiden zonder mijn schriftelijke toestemming.

Bij bestelling van het gratis patroon ontvang je een bevestigingsmail met download-link. Zo kan je eenvoudig je patroon zelf downloaden door op de link te klikken. Het is dus belangrijk dat je bij het bestellen een correct email-adres ingeeft.

Wegens het grote succes van mijn gratis haakpatronen, beantwoord ik geen vragen over het patroon zelf (de patronen zijn uitvoerig getest), of over het downloaden. (de website werkt perfect). Dank voor het begrip.

Publication properties

,

Moeilijkheidsgraad

, , ,

Yarns - Garens

,

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flight of Fancy Catona tas” te beoordelen