Haakpatroon : flipflops

0,00

Artikelnummer: GP 051 fli Categorieën: ,

Een gratis haakpatroon voor een paar trendy zomerse flipflops.

Het patroon is volledig uitgeschreven, met haakschema, en volledige foto-tutorial.

Garen : Scheepjes Linen Soft, restjes in kleuren naar eigen keuze.

Haaknaald : 3 mm en 3,5 mm

Haakniveau : geschikt voor alle niveaus, ook voor beginners.

Extra info : de flipflop zolen die je nodig hebt voor dit patroon kan je kopen bij Deramores, zij leveren wereldwijd. Je vindt de zolen hier :  Flipflop Zolen

Patroon Copyright : @Annelies Baes – @Vicarno

Dit patroon is voor persoonlijk gebruik bestemd. Het is niet toegelaten om dit patroon te kopiëren, te reproduceren of te verkopen. (zowel in digitale vorm als in geprinte vorm). Het is verboden om dit patroon online te publiceren. (zowel in zijn geheel als gedeeltelijk). Je mag afgewerkte items die gehaakt zijn met dit patroon verkopen, als je Annelies Baes – Vicarno vermeldt als ontwerper.
Wolwinkels en wolverkopers : het is niet toegestaan om dit patroon te verkopen of te verspeiden zonder mijn schriftelijke toestemming.

Bij bestelling van het gratis patroon ontvang je een bevestigingsmail met download-link. Zo kan je eenvoudig je patroon zelf downloaden door op de link te klikken. Het is dus belangrijk dat je bij het bestellen een correct email-adres ingeeft.

Wegens het grote succes van mijn gratis haakpatronen, beantwoord ik geen vragen over het patroon zelf (de patronen zijn uitvoerig getest), of over het downloaden. (de website werkt perfect). Dank voor het begrip.

Publication properties

,

Moeilijkheidsgraad

, , ,

Yarns - Garens

,

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haakpatroon : flipflops” te beoordelen