Gehaakte shawl: tender sandstorm

3,95

Artikelnummer: PS Ten 009 NL Categorieën: ,

Heb je de zomer in je bol? En heb je zin om iets moois te maken dat perfect past bij je zomerkleding? Een heerlijk, luchtige shawl. Perfect geschikt voor frisse zomeravonden, of een mooie en kleurrijke accessoire op elke jurk of blouse. Deze gehaakte shawl is de perfecte zomer shawl, zacht als zandkorrels op de huid.

Gehaakte shawl: fijne kant

Deze gehaakte shawl wordt vanuit het midden, topdown gehaakt. Je meerdert langs de zijkanten en in het midden. De body van de gehaakte shawl heeft een mooi en simpel opengewerkt kant-patroon. Hierdoor blijft de shawl lekker luchtig en heeft bovendien een prachtige uitstraling. De boord is gemaakt volgens een origineel ladderpatroon, met op het einde opvallende schelpjesbloemen.

Het haakpatroon is volledig uitgeschreven in het Nederlands en Engels, en daarnaast zijn er 2 haakschema’s toegevoegd: één voor het centrale middengedeelte en één voor de boord.

Wat heb je nodig voor deze shawl?

Garen: sokkendikte garen. Je hebt 600 meter sokkengaren nodig, 400 meter voor de body van de shawl en 200 meter voor de boord.
Haaknaald: 3,5 mm of 4 mm.
Haakervaring – niveau: enige haakervaring, gemiddeld.

Kun je niet genoeg krijgen van haken? Bekijk alle haakpatronen van Vicarno.
Houd je van gehaakte shawls? Dan vind je de andere shawls en omslagdoeken van Vicarno misschien ook leuk.

Moeilijkheidsgraad

, , ,

Yarns - Garens

, , ,

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gehaakte shawl: tender sandstorm” te beoordelen